Ηλεκτρονική διαγνωση

Παραδείγματα εξετάσεων που μπορούν να αποσταλλούν για διάγνωση ηλεκτρονικά:

  1. OCT (Οπτική τομογραφία συνοχής) ωχράς κηλίδας και οπτικής θηλής (οπτικού νεύρου)
  2. Φλουοραγγειογραφίες
  3. Φωτογραφίες βυθού
  4. Οπτικά πεδία και άλλες οφθαλμολογικές εξετάσεις

 

Ο Δρ. Γ. Καμπουγέρης είναι εξειδικευμένος στη διάγνωση και παρακολούθηση των παθήσεων του αμφιβληστροειδούς και του οπτικού νεύρου μέσω των παραπάνω εξετάσεων. Αφορά όλες τις παθήσεις της ωχράς κηλίδας (π.χ. εκφύλιση ξηρού και υγρού τύπου, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, οπές και μεμβράνες ωχράς κ.α) και του οπτικού νεύρου (γλαύκωμα, ατροφία κ.α). Υποβάλλοντας τις εξετάσεις σας μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας έχετε τη δυνατότητα:

  1. Να λάβετε γρήγορη (εντός 48 ωρών) και έγκυρη γνωμάτευση για την πάθησή σας.
  2. Δυνατότητα ανταλλαγής ερωτήσεων/διευκρινίσεων με το γιατρό online (μέσω skype, face time, e-mail, τηλεφωνικά), χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
  3. Αν υπάρχουν οι απαραίτητες πληροφορίες από το ιστορικό, προσφέρονται συμβουλές για περαιτέρω αντιμετώπιση της πάθησής σας, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
  4. Η υποβολή των εξετάσεων γίνεται είτε σε ηλεκτρονική μορφή (.jpeg, .jpg άλλες?), είτε σε καλής ποιότητας (υψηλής ανάλυσης) φωτογραφίες αυτών των εξετάσεων.
  5. Ένα σύντομο ιστορικό της πάθησής σας, καθώς και η οπτική οξύτητα του οφθαλμού που παρουσιάζει την πάθηση, θα βοηθήσουν τον ιατρό στις συμβουλές που θα σας παρέχει.

 

Ο Δρ. Γεώργιος Καμπουγέρης έχει τον τίτλο του Χειρουργού Οφθαλμίατρου από το 2001 και δεκαετή πείρα στο αντικείμενο σε νοσοκομεία της Μ. Βρετανίας (κυρίως Πανεπιστημιακά), από τα οποία τα πέντε ως διευθυντής (Consultant) και έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες ασθενών με παθήσεις του βυθού και γλαύκωμα.

Γ. Καμπουγέρης, MD, MRCSEd (Ophth), PhD Χειρουργός Οφθαλμίατρος, τ. Διευθυντής Moorfields Eye Hospitals NHS Trust

© 2022 Eyedoctorgk. All Rights Reserved By Focus on Web